Stichting Activiteiten Lions Club Amersfoort

Groen van Prinstererlaan 23
3818 JN Amersfoort
e-mail: h.l.timmer@planet.nl
Bestuurssamenstelling: Het bestuur telt 4 leden: voorzitter, secretaris, penningmeester en lid
Namen bestuursleden: Drs. J.F.G.M. de Beer, voorzitter
H.L. Timmer, secretaris
B.H. Euving, penningmeester
Mr. Drs. H.K. Klamer, lid
Kopie KvK & Statuten Klik hier om een PDF te downloaden

Beleidsplan:

Het beleid van de Stichting is er op gericht om de middelen, verkregen uit de in de doelstelling genoemde activiteiten, zo zorgvuldig mogelijk in te zetten bij het ondersteunen van sociaal- maatschappelijke instellingen, groeperingen, organisaties en projecten.

Daarbij worden de volgende criteria gehanteerd:

• De focus ligt op Amersfoort en omstreken.
  • Verzoeken van instellingen, groeperingen, organisaties en projecten buiten deze regio, waarbij leden van Lions Club Amersfoort een persoonlijke immateriële betrokkenheid hebben, worden eveneens in overweging genomen.
  • Het streven is om met onze sponsorbijdrage een element van hefboomwerking te kunnen realiseren.
  • Voorts beogen wij met onze bijdrage een verschil kunnen maken.

Toekenning van bijdragen geschiedt op basis van aanvragen die door het bestuur worden beoordeeld en bij een positieve beoordeling als voorstel aan de leden van Lions Club Amersfoort worden voorgesteld.

Beloningsbeleid:

De bestuursleden zijn leden van Lions Club Amersfoort en worden zowel financieel als in natura, niet beloond voor hun inspanningen.

Doelstelling:

1. De Stichting heeft ten doel het activeren van en het bundelen van (uit de Statuten) activiteiten van de Lions Club Amersfoort, daaraan haar medewerking te verlenen en op schriftelijk verzoek van die Club deze activiteiten over te nemen en onder haar verantwoordelijkheid uit te voeren en te voleindigen.

2. De Stichting tracht haar doel te verwezenlijken door nauw contact met de Lions Club Amersfoort te onderhouden, deze Club desgevraagd van adviezen te voorzien en wegen aan te wijzen langs welke bedoelde Club haar activiteiten zou kunnen hebben, hulp en steun bij het uitvoeren daarvan te verlenen en al hetgeen in de ruimste zin daarmede verband houdt.

Verslag uitgeoefende activiteiten:

1. Voorstel bijdragen aan projecten 2012/2013 d.d. 12 Juni 2012 (Word document)
2. Voorstel bijdragen aan projecten 2013/2014 d.d. 8 Oktober 2013 (Word document)

Financiële verantwoording:

REKENING EN VERANTWOORDING van de penningmeester van de Stichting
Activiteiten Lions Club Amersfoort over het boekjaar 1 juli 2012 tot en met 30 juni 2013 (Word document)